Kind en Co

Kind & Co

KMN Kind & Co verzorgt voor basisschool de Bijenkorf de buitenschoolse opvang. BSO de Bijenkorf is gevestigd in 1 lokaal en de aula van de school en beschikt over onder meer over een bouw en poppenhoek, knutselruimte, podium en het grote buitenspeelplein.

Op de BSO is er voor alle kinderen wat wils. Er is voldoende speelmateriaal, knutselmateriaal en er worden elke dag leuke activiteiten bedacht, zoals kookactiviteiten, sportieve activiteiten en soms komen er ook externen een workshop geven. De kinderen kunnen op het plein van de school buitenspelen.

Een opvangmiddag bij Kind & Co
Een opvangmiddag begint met iets te drinken en te eten aan tafel. Wie wil, vertelt over de belevenissen op school. Daarna is het tijd voor ontspanning. Buitenschoolse opvang is de vrije tijd van het kind en moet dus vooral leuk zijn. Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen gaan ze  buiten sporten, spelen, lezen of knutselen.

BSO de Bijenkorf is open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14.30u uur tot 18.30u uur. In de schoolvakanties is de BSO van 7.30 uur tot 18.30 uur geopend. Op woensdag is er ook opvang mogelijk, maar deze vind plaats op BSO de Cirkel. In de schoolweken verzorgen wij een taxi om uw kind van de Bijenkorf naar de Cirkel toe te brengen.

Opvang nodig vóór school?
VSO de Bijenkorf biedt opvang aan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 07.30u-08.30u. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt. Als er kinderen naar een andere school gaan, na de VSO, worden deze lopend of met de taxi weg gebracht. Op woensdag vind is er ook VSO, maar deze vind plaats op de Cirkel. Ook hier is het mogelijk om gebruik te maken van taxivervoer naar de Bijenkorf toe.

Kijk voor meer informatie ook op https://www.kmnkindenco.nl/bso/buitenschoolse-opvang-gouda-bijenkorf/

Peutergroep de Bijenkorf

Ter voorbereiding op de basisschool kunt u er voor kiezen om uw kind naar een peutergroep te laten gaan. KMN Kind & Co verzorgt op basisschool de Bijenkorf de peuteropvang.

Op de peutergroep leren de kinderen samen spelen en samen leren. Sociaal-emotionele en motorische vaardigheden worden ontwikkeld evenals taal- en rekenvaardigheden. De peuteropvang en basisschool werken nauw samen, vooral de kleuterklas en peutergroep doen regelmatig activiteiten samen. De overgang naar de basisschool gaat op deze manier op natuurlijke wijze.

De peutergroep biedt opvang op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30u-12.30u.

Voor meer informatie verwijzen we u graag naar de website van peutergroep https://www.kmnkindenco.nl/pg/peutergroep-gouda-bijenkorf/

Bezichtiging, vragen of inschrijven
U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze BSO en peutergroep locatie. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met clustermanager Bianca Vroegindewei via b.vroegindewei@kmnkindenco.nl of 06-50099403.


R.K. Basisschool De Bijenkorf
Aalberseplein 6
2805 EG Gouda
0182-516675
Website en ontwerp door Condept