Kind en Co

Kind & Co

Sinds augustus wordt is onze school de buitenschoolse opvang verzorgd door KMN Kind & Co en is er ook gestart met een peutergroep. De medewerkers van KMN Kind & Co zorgen ervoor dat uw kind enthousiast en professioneel wordt opgevangen. 

 De Peutergroep 

Ter voorbereiding op de basisschool kunt u er voor kiezen om uw kind naar een peutergroep te laten gaan. In een peutergroep leren de kinderen samen spelen en samen leren. Sociaal-emotionele en motorische vaardigheden worden ontwikkeld evenals taal- en rekenvaardigheden. De peutergroep werkt met dezelfde methode als de basisschool. De overgang gaat op deze manier op natuurlijke wijze. Voor meer informatie( openingstijden en tarieven) zie www.kmnkindenco.nl/groeiling. 

Buitenschoolse opvang 
Op de BSO kunnen de kinderen na een intensieve dag lekker ontspannen. Tijdens het eten en drinken vertellen de kinderen over hun schooldag; dat is altijd een gezellig moment. Daarna kunnen de kinderen alleen of samen met anderen spelen of meedoen aan activiteiten. Ook is er de mogelijkheid om huiswerk te maken. BSO is vrije tijd en KMN Kind & Co doet er alles aan om een aantrekkelijk programma te bieden met en voor de kinderen. Voor meer informatie( pakketten en tarieven) zie www.kmnkindenco.nl/groeiling. 

 

 

 

R.K. Basisschool De Bijenkorf
Aalberseplein 6
2805 EG Gouda
0182-516675
© 2019
Website en ontwerp door Condept